Właśnie wróciliśmy z Targów Książki Kulinarnej, na których byliśmy już drugi raz. Gdybyśmy mieli je podsumować w jednym zdaniu… Zrobiliśmy dobry ferment!
Pierwszą i najważniejszą rzeczą, jaką chcielibyśmy powiedzieć jest zdecydowanie słowo DZIĘKUJEMY. Dziękujemy, że z nami tam byliście. Dziękujemy za tak duże zainteresowanie, za wasze uśmiechy i entuzjazm, który sprawiał, że na naszych twarzach malował się uśmiech, za każde miłe słowo i pochwały książek, a przede wszystkim dziękujemy za to, że z nami jesteście.
A teraz kilka słów o targach.
Pogoda dopisała, frekwencja również 🙂 Dzięki rozmowom z Wami, wynieśliśmy wiele ciekawych pomysłów i inspiracji, co napędza nas do dalszego działania. Prawdziwym targowym hitem okazała się „Sztuka fermentacji” i kiszona marchew Gosi – jesteś wielka! Po targach wszyscy będziemy dalej robić dobry ferment 🙂 Mamy nadzieję, że naklejki na słoiki będą bardzo przydatne i zechcecie się podzielić zdjęciami Waszych „fermentów”. Jeśli jednak nie udało Wam się upolować naszych książek lub gadżetów, nie przejmujcie się. Wszystkie pozycje znajdziecie na naszej stronie, a nam będzie niezmiernie miło móc ponownie realizować Wasze zamówienie. Do zobaczenia za rok!